Kategórie
 
 
 
 
 
Peňaženky

U nás nakúpite priestorné peňaženky, ktoré využijete nie len na mince a bankovky, ale aj na doklady so zatváraním na suchý zips. Peňaženka má vonkajšie priehľadné priehradky na rýchle a praktické hľadanie napríklad v autobuse, alebo vo vlaku. Vnútorné priehľadné priehradky využijete na občiansky preukaz a iné doklady.

 

Vyberte si z bohatej ponuky peňaženiek, ktoré sú ponúkané vo viacerých farebných prevedeniach, motívoch za priaznivé ceny od výrobcov Aha, Hama, Coocazoo a.i.

 
 

JOUMMA BAGS - Pepe Jeans Ancor - Taška cez plece, 7015241

JOUMMA BAGS - Pepe Jeans Ancor - Taška cez plece, 7015241

Kód produktu:8435692751305
Výrobca:Joumma Bags
0 / 5 (0 hodnotení)
Bez hodnotenia
JOUMMA BAGS - Pepe Jeans Ancor - Taška cez plece, 7015241
Dostupnosť
Dodacia lehota: 3 dni
Tento produkt je momentálne nedostupný
Kliknite na ikonku “Strážiť tovar” aby sme Vás informovali o dostupnosti
Nakúpte ešte za a ušetríte na doprave
Máte dopravu zadarmo.
35,00 € Vaša cena: 35,00 €
Zdieľat na Facebooku
Objavte dokonalé spojenie štýlu a funkčnosti s taškou cez plece Pepe Jeans Ancor. Táto štýlová taška je vyrobená z odolného polyesteru a ponúka dostatok priestoru pre všetky vaše každodenné nevyhnutnosti.

 

Ancor prichádza s dvoma hlavnými priehradkami na zips, ktoré poskytujú dostatok priestoru pre vaše osobné veci. Jedna z priehradiek je vybavená vnútorným vreckom, ideálnym pre organizáciu menších predmetov, ako sú kľúče, peňaženka alebo telefón. Navyše, zadné vrecko ponúka ďalší úložný priestor pre ľahký prístup k vašim drobnostiam.



S nastaviteľným popruhom môžete nosiť Ancor cez plece alebo krížom cez telo, čo vám umožní prispôsobiť si ho podľa vašich potrieb a pohodlia. Či už sa vydávate do mesta, do práce alebo na víkendový výlet, táto taška sa ľahko prispôsobí vášmu životnému štýlu.



Pepe Jeans je známy svojím zmyslom pre štýl a dôrazom na detail, a Ancor nie je výnimkou. Táto taška spája ikonický dizajn Pepe Jeans s praktickosťou, vďaka čomu je must-have doplnkom pre každého, kto hľadá kombináciu formy a funkcie.



Rozmery: 15 cm x 19,5 cm x 6 cm

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť