Kategórie
 
 
 
 
 

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík

Kód produktu:9788089350490
Výrobca:Ikar
0 / 5 (0 hodnotení)
Bez hodnotenia
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík, Vydavateľ: Nová Práca, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 1260, Rok vydania: 2014
Varianty produktu
Dostupné v 3 variantoch
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík
Názov produktu: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík
Kód produktu: 9788089350490
Dostupnosť: 3-5 dní
0
Ušetríte: 20%
Bežná cena: 38,90 €
Cena produktu: 31,12 €
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Názov produktu: Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Kód produktu: 9788089350445
Dostupnosť: 3-5 dní
0
Ušetríte: 18%
Bežná cena: 54,90 €
Cena produktu: 45,02 €
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík
Názov produktu: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík
Kód produktu: 9788089350438
Dostupnosť: 3-5 dní
0
Ušetríte: 18%
Bežná cena: 47,90 €
Cena produktu: 39,28 €
Dostupnosť
Dodacia lehota: 3-5 dní
Tento produkt je momentálne nedostupný
Kliknite na ikonku “Strážiť tovar” aby sme Vás informovali o dostupnosti
Nakúpte ešte za a ušetríte na doprave
Máte dopravu zadarmo.
38,90 € Vaša cena: 31,12 €
Ušetríte: 20 %
Zdieľat na Facebooku

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky.

Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach, a to tak, že surovinové zloženie je upravené pre štyri a desať porcií, čím sa pri ich použití uľahčí prepočítavanie použitých surovín.

V receptúrach sú množstvá uvádzané jednotne v gramoch.

V prvej kolonke jednotlivých receptúr sa uvádzajú suroviny v hrubom stave, t.

j.

neopracovaná surovina a v druhej kolonke v očistenom a upravenom stave, pričom sú určené na ďalšie spracovanie či už studeným alebo tepelným spracovaním.

Uvádzané sú aj straty tepelnou úpravou a konečný výsledok predstavuje hmotnosť hotového výrobku, komponentu, výrobku.

Pre tento spôsob prípravy receptúr sme sa rozhodli aj z toho dôvodu, že často vieme, čo pre návštevu alebo aj vlastnú rodinu pripravíme, ale nevieme, aké množstvo jednotlivých surovín na to potrebujeme.

Niektoré receptúry sú spracované aj pre šesť alebo viac osôb, najmä pri pečení 3,5 kg moriaka alebo 4 kg husi, z diviny 4 až 5 kg poľného zajaca, 2,5 kg srnčieho chrbta, z rýb 3 kg zubáča, kapra v celosti.

Pre dobrú orientáciu uvádzame poradie jednotlivých kapitol, ktoré sú zostavené podľa medzinárodných gastronomických pravidiel.

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť