Kategórie
 
 
 
 
 

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík

Kód produktu:9788089350445
Výrobca:Ikar
0 / 5 (0 hodnotení)
Bez hodnotenia
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík, Vydavateľ: Nová Práca, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 1270, Rok vydania: 2013
Varianty produktu
Dostupné v 3 variantoch
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík
Názov produktu: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík
Kód produktu: 9788089350490
Dostupnosť: 3-5 dní
0
Ušetríte: 20%
Bežná cena: 38,90 €
Cena produktu: 31,12 €
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Názov produktu: Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Kód produktu: 9788089350445
Dostupnosť: 3-5 dní
0
Ušetríte: 18%
Bežná cena: 54,90 €
Cena produktu: 45,02 €
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík
Názov produktu: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík
Kód produktu: 9788089350438
Dostupnosť: 3-5 dní
0
Ušetríte: 18%
Bežná cena: 47,90 €
Cena produktu: 39,28 €
Dostupnosť
Dodacia lehota: 3-5 dní
Tento produkt je momentálne nedostupný
Kliknite na ikonku “Strážiť tovar” aby sme Vás informovali o dostupnosti
Nakúpte ešte za a ušetríte na doprave
Máte dopravu zadarmo.
54,90 € Vaša cena: 45,02 €
Ušetríte: 18 %
Zdieľat na Facebooku
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál.

Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat.

Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť