Kategórie
 
 
 
 
 

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík

Kód produktu:9788089350438
Výrobca:Ikar
0 / 5 (0 hodnotení)
Bez hodnotenia
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík, Vydavateľ: Nová Práca, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 720, Rok vydania: 2015
Varianty produktu
Dostupné v 3 variantoch
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík
Názov produktu: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík
Kód produktu: 9788089350490
Dostupnosť: 3-5 dní
0
Ušetríte: 20%
Bežná cena: 38,90 €
Cena produktu: 31,12 €
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Názov produktu: Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Kód produktu: 9788089350445
Dostupnosť: 3-5 dní
0
Ušetríte: 18%
Bežná cena: 54,90 €
Cena produktu: 45,02 €
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík
Názov produktu: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík
Kód produktu: 9788089350438
Dostupnosť: 3-5 dní
0
Ušetríte: 18%
Bežná cena: 47,90 €
Cena produktu: 39,28 €
Dostupnosť
Dodacia lehota: 3-5 dní
Tento produkt je momentálne nedostupný
Kliknite na ikonku “Strážiť tovar” aby sme Vás informovali o dostupnosti
Nakúpte ešte za a ušetríte na doprave
Máte dopravu zadarmo.
47,90 € Vaša cena: 39,28 €
Ušetríte: 18 %
Zdieľat na Facebooku
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní.

V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci).

V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť