Kategórie
 
 
 
 
 

Pečieme na sviatky bez lepku - Katarína Olejárová

Pečieme na sviatky bez lepku - Katarína Olejárová

Kód produktu:9788082540843
Výrobca:Ikar
0 / 5 (0 hodnotení)
Bez hodnotenia
Pečieme na sviatky bez lepku - Katarína Olejárová, Vydavateľ: MAFRA Slovakia a.s., Väzba: Paperback, Počet strán: 64, Rok vydania: 2023
Varianty produktu
Dostupné v 2 variantoch
Pečieme na sviatky bez lepku - Katarína Olejárová
Pečieme na sviatky bez lepku - Katarína Olejárová
Názov produktu: Pečieme na sviatky bez lepku - Katarína Olejárová
Kód produktu: 9788082540843
Dostupnosť: 3-5 dní
0
Ušetríte: 18%
Bežná cena: 12,95 €
Cena produktu: 10,62 €
Recepty pre celiatikov - Katarína Olejárová
Recepty pre celiatikov - Katarína Olejárová
Názov produktu: Recepty pre celiatikov - Katarína Olejárová
Kód produktu: 9788082540751
Dostupnosť: 3-5 dní
0
Ušetríte: 18%
Bežná cena: 18,50 €
Cena produktu: 15,17 €
Dostupnosť
Dodacia lehota: 3-5 dní
Tento produkt je momentálne nedostupný
Kliknite na ikonku “Strážiť tovar” aby sme Vás informovali o dostupnosti
Nakúpte ešte za a ušetríte na doprave
Máte dopravu zadarmo.
12,95 € Vaša cena: 10,62 €
Ušetríte: 18 %
Zdieľat na Facebooku
Vyhýbate sa lepku, ale túžite po nadýchaných sviatočných koláčoch? Táto malá šikovná kuchárka je plná skvelých receptov bez lepku, vďaka ktorým budú vaše sviatočné dni ešte sladšie, voňavejšie a chrumkavejšie.

Nájdete v nej tradičné recepty, ale aj skvelé nové koláčiky, ktoré si môžete pripraviť kedykoľvek, nielen na sviatky.

Od lineckého pečiva, cez medovníky, orechové, mandľové, čokoládové, škoricové, marcipánové, mrkvové či lekvárové, budete môcť napiecť a vychutnať bez obáv o zdravie akékoľvek sviatočné dobroty.

Ukážka

Mandľové guľôčky so sušenými marhuľami

Čas prípravy: 40 minút
Suroviny na 24 kusov
150 g sušených marhúľ
150 g olúpaných mandlí
150 g strúhaného kokosu
100 g medu
1 lyžička vanilkovej esencie
Na obalenie:
čokoládová poleva
pražené mandľové plátky
kakao
strúhaný kokos
nasekané orechy či pistácie
drvené lyofilizované maliny

Postup:
1 Marhule prepláchneme teplou vodou a namočíme do studenej vody asi na 4 hodiny.

Potom ich scedíme a pomelieme na strojčeku na mäso spoločne s olúpanými mandľami.

2 Do hmoty pridáme kokos, med a vanilkovú esenciu.

Prepracujeme na pevnú hmotu a rozdelíme na 24 kúskov.

3 Z každého kúska hmoty vymodelujeme guľôčku a necháme ich schnúť asi hodinu pri izbovej teplote.

4 Nakoniec guľôčky namočíme do rozpustenej čokoládovej polevy a povrch posypeme polámanými mandľovými lupienkami.

Alebo guľôčky obalíme v nasekaných orechoch, kokose, kakaovom prášku či v kúskoch mrazom sušených malín.

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť