Kategórie
 
 
 
 
 

STOR - Herná podložka pod myš XL Avengers, 80 x 35cm, 78850

STOR - Herná podložka pod myš XL Avengers, 80 x 35cm, 78850

Kód produktu:8412497788507
Výrobca:Stor
0 / 5 (0 hodnotení)
Bez hodnotenia
STOR - Herná podložka pod myš XL Avengers, 80 x 35cm, 78850
Dostupnosť
Dodacia lehota: 3 dni
Tento produkt je momentálne nedostupný
Kliknite na ikonku “Strážiť tovar” aby sme Vás informovali o dostupnosti
Nakúpte ešte za a ušetríte na doprave
Máte dopravu zadarmo.
15,90 € Vaša cena: 14,31 €
Ušetríte: 10 %
Zdieľat na Facebooku
Podložka pod myš a klávesnicu XL AVENGERS - Dokonalý doplnok pre každého fanúšika Avengerov. Veľká, štýlová a oficiálne licencovaná podložka, ktorá vylepší váš herný zážitok a pracovný komfort.

 

Predstavujeme vám dokonalú hernú podložku pod myš a klávesnicu XL AVENGERS, ktorá je must-have pre každého skutočného fanúšika Marvel Avengers. Táto štýlová a praktická podložka je oficiálne licencovaná spoločnosťou Marvel, takže si môžete byť istí jej autentickosťou a kvalitou.



S veľkosťou XL budete mať dostatok priestoru na pohodlné ovládanie myši, či už pri práci alebo hraní hier. Vďaka optimalizovanému neoprénovému povrchu dosiahnete vynikajúcu presnosť a rýchlosť pohybu myši, čo vám poskytne konkurenčnú výhodu v akejkoľvek hre.



Podložka nie je len funkčná, ale aj vizuálne ohromujúca. Dizajn s obľúbenými postavami Avengerov dodá vášmu pracovnému stolu štýlový a jedinečný vzhľad. Každý pohľad na podložku vo vás vyvolá spomienky na epické súboje a nezabudnuteľné momenty z filmov Marvel.



Táto podložka je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jej dlhotrvácnosť a odolnosť. Spodná strana je vybavená protišmykovou úpravou, vďaka čomu podložka pevne drží na mieste a nehýbe sa ani pri intenzívnom používaní.
Recenzie">

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť